Domeinen

Wanneer u een webapplicatie wilt laten draaien of een website op het internet wilt plaatsen, is een domeinnaam vereist. Deze moet u registeren of wel vastleggen. Wanneer u een domeinnaam zoekt, wordt het aangeraden deze te verbinden aan uw bedrijfsnaam of werkzaamheden. Hierdoor loopt u de kans snel(ler) gevonden te worden. Een domeinnaam kunt u zelf bepalen en vervolgens laten vastzetten (mits deze nog niet actief is). Het vastzetten van een domeinnaam is meestal voor de periode van een jaar, u betaalt hier slechts een klein bedrag aan registratiekosten voor.

Met domeinnamen kunt u meer dan u denkt. U kunt een domeinnaam alvast vastleggen om deze later voor uw toekomstige doeleinden te gebruiken. Of u kunt deze voorlopig door linken naar een van uw vele andere websites, uw persoonlijke e-mailadres eraan koppelen, of gewoon om uw eigen website onder te brengen.

Mocht u al een domeinnaam hebben, kunt u deze ook verhuizen. Wanneer u ergens anders een domeinnaam heeft geregistreerd, is het mogelijk deze bij ons in het systeem te plaatsen. Daarnaast heeft u de keuze om uit verschillende TLD's (Top Level Domain) te kiezen. Ook zijn er ook G-TLD's (Generieke Top Level Domain) beschikbaar zoals .com (voor commercieel), .org (voor non-profit) of .biz (voor commercieel). Omdat wij weten dat dit voor u een tijdrovende karwij kan zijn, kunt u deze belangrijke werkzaamheden aan ons toevertrouwen.

Dankzij de out of the box en creatieve denkwijze, kunnen we voor ieder project een bijbehorende domeinnaam creëren.