Helderheid

Een duidelijke taal spreken, zodat beide partijen elkaar begrijpen. Dat is een cruciaal punt bij het ontwikkelen van op maat gemaakte programma's en websites. Een veel voorkomend probleem in de ICT wereld, is dat veel zaken met een Engelse term worden aangeduid. Veel mensen die hulp zoeken op het gebied van websites of webapplicaties, willen juist iemand die goed advies kan geven zonder deze ingewikkelde ICT termen. Soms is het onvermijdelijk maar zullen we onze uiterste best doen om het zo duidelijk mogelijk uit te leggen. En mocht u achteraf alsnog vragen hebben, zullen we het graag nogmaals helder aan u uitleggen.

Met helderheid bedoelen we ook een goed kosten- en batenoverzicht, voorafgaande aan uw project. Veel bedrijven komen achteraf pas met een rekening. Bij ons komt u achteraf niet voor verassingen en ongewenste kosten te staan.

We raden dan ook aan om vooraf een goede businesscase op te stellen. Hierin kunt u precies aangeven wat het budget is en waar de risico's liggen. Ook voor het opstellen van een businesscase kunnen we u voorzien van het juiste advies. Zo is iedereen op het juiste moment op de hoogte!