Proactief

Dankzij de proactieve houding van JETAB, wordt een potentieel probleem al ver van tevoren opgemerkt waardoor u ongestoord kunt blijven doorwerken. Daarnaast zal er ook regelmatig gemonitord worden of alles naar behoren functioneert. Doordat JETAB proactief is zullen uw gegevens veilig worden opgeslagen en kunt u vertrouwen op een automatische back-up. Verder worden uw bestanden uitgebreid beveiligd tegen spam, virussen en andere schadelijke bestanden zodat uw applicaties altijd online bereikbaar zijn.

Verder zal JETAB er alles aan doen om onaangename verassingen te voorkomen. Dus geen volle servers meer of problemen met het installeren van nieuwe modules. U kunt dit soort zaken gerust aan ons overlaten. Dankzij de uitgebreide programmeerkennis en de ervaring met webdeveloping zijn programmeren in Javascripts, CSS, PHP, MySQL en JQuery geen enkel probleem.

Daarnaast is het ook mogelijk op basis van monitoring en statistische gegeven s een goed advies te geven voor verbeteringen en het toevoegen van handige applicaties waar uzelf nog niet aan had gedacht! Mocht de software niet goed draaien of u vaak genoodzaakt bent een aantal stappen handmatig te moeten herhalen, kan het handig zijn om onderdelen te automatiseren. Hierdoor houdt u meer tijd over voor uw core activiteiten. Door het bundelen van onze krachten: Uw wensen en onze kennis, zullen we gezamenlijk tot een prachtig eindresultaat komen!